A creat haos în traficul din Pitești! A fugit de poliști și a abandonat mașina!

de | 06.01.2023 17:39 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii de investigații criminale din Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Astfel, un șofer este vizat în cadrul dosarului, după ce a creat haos în traficul din Pitești, în ziua de 17 iulie 2022, în jurul orei 18.00.

Piteșteanul, în vârstă de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada dr. Carol Davila, către b-dul 1 Decembrie 1918 din Pitești, nu a oprit la semnalele polițiștilor și și-a continuat traseul. Mai mult de atât, pentru a scăpa d eorganele de lege, și-a abandonat mașina și a fugit.

Piteșteanulului nu i-a reușit planul, el fiind reținut și, ulterior, cercetat, sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânărul accidentat la Bascov este în stare critică! Se află în Secția ATI!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole