Un bărbat de 75 de ani a fost găsit împușcat într-un apartament din Pitești!

de | 17.05.2022 12:42 | Știri, Eveniment, Importante, Județean, Pitești

Caz șocant la Pitești!

Un bărbat a fost găsit împușcat.

Conform IPJ Argeș acesta era inconștinet.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-a descoperit că bărbatul avea 75 de ani, a fost găsit decedat în apartament și era deținător legal de armă de vânătoare.

Cercetările continuă.

 

 

În după-amiaza zilei de 17 mai polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit împușcat într-un apartament dintr-un bloc de locuințe.

La fața locului a fost identificat un bărbat de 75 de ani, decedat.

Din primele cercetări, efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, împreună cu polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, rezultă că bărbatul este deținător legal de armă de vânătoare.

În continuare se desfășoară cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care tragicul eveniment s-a petrecut, în cauză fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”, a transmis Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș | Pitești