Elena Lasconi a anunțat extinderea rețelei de gaze în Câmpulung

de | 17.05.2022 13:02 | Știri, Câmpulung Muscel, Județean, Politic

 

Primarului USR al Câmpulungului, Elena Lasconi, aduce din nou vești bune pentru musceleni. Va avea loc o extindere a rețelei de gaze cu încă 3,6 kilometri.

 

Astăzi a început extinderea rețelei de gaze pe Șoseaua Națională și strada Uzinei.

Este vorba de 3,6 km de rețea nouă. Au fost probleme cu producția de conducte, însă acum lucrarea a intrat în linie dreaptă.

Termen execuție: două luni. Pe strada Valea Bărbușii lucrarea e gata (aprox. 1,5 km), s-au făcut testele de presiune, iar joi, 19 mai o să înceapă reparația străzii (aducere la starea inițială)”, a precizat Elena Lasconi

 

de lasconi

 

Primarul Câmpulungului nu se mulțumește cu atât și anunță alte noi proiecte similare:

 

Tot anul acesta mai urmează extindere pe încă un kilometru ( str. Colonel Alexandrescu, str. N. Pop și o mică porțiune din Calea Pietroasă). Menționez faptul că am depus un proiect mare pe Anghel Saligny pentru a extinde conducta de gaze pe toate străzile din Câmpulung. Luna aceasta aflăm rezultatul.”

 

de gaze

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Elena Lasconi

Ultimele articole