A fost votată mărirea salariilor pentru aleșii locali și angajații din administrația locală!

de | 27.09.2022 22:17 | Știri, Eveniment, Național

Astăzi a avut loc, la Camera Deputaților, votul pentru majorarea salariilor pentru aleșii locali și angajații administrației locale. Astfel, cei care vor beneficia de creșterea salariilor, nu sunt alții decât primarii, viceprimarii, președinții de Consilii Județene și vicepreședinții, precum și angajații din administrațiile locale, conform Digi24.

Astfel, votul „pro” a fost ales de nu mai puțin de 168 de deputați, iar 79 au fost împotriva acestei legi. Mai mult de atât, USR a informat că nu are de gând să voteze mărirea și o va ataca la Curtea Constituțională.

Astfel, s-a renunțat la ideea creșterii salariilor pentru demnitari, nu însă și pentru primari, viceprimari, președinți și vicepreședinții Consiliilor județene.

Astfel, legea urmează să fie pusă în vigoare de la data de 1 noiembrie.

 

 

 

Foto descriptiv.

Vezi ce salarii vor avea aleșii, pe anchetaonline.ro

S-a votat mărirea indemnizațiilor pentru demnitari! Vor salarii ca în restul Europei!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: USR

Ultimele articole