anchetaonline.ro

A furat o motocicletă și a plecat la plimbare! Tânăr din Argeș- reținut

de | 09.06.2022 16:02 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Un tânăr de 22 de ani, din Bârla, a fost reținut de oamenii legii, după ce în noaptea de 7 spre 8 mai, a furat o motocicletă parcată, din Pitești. Dorindu-și, probabil, să facă o plimbare cu motocicleta, tânărul s-a hotărât să o „împrumute” puțin.

Mai mult, a făcut abstracție și de faptul că nu deține permis de conducere.

Cercetările au fost desfășurate de polițiștii Serviciului Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, Postului de Poliție Bârla, Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș.

Oamenii legii au făcut două percheziții domiciliare la locuința argeșeanului, în Bârla, iar cu acest prilej au găsit motocicleta furată.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de dispunere a unei măsuri preventive.

Foto credit Bistriteanul.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Incident grav! Un pod s-a prăbușit la 6 luni de la inaugurare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești