A încălcat ordinul de protecţie și a fost reținut de polițiștii argeșeni!

de | 13.11.2022 14:47 | Știri, Eveniment, Județean

  • A încălcat ordinul de protecţie și a fost reținut!

 

Sâmbătă, 12 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de încălcarea măsurilor dispuse printr-un ordin de protecție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, și au reținut un bărbat de 58 de ani, din Slobozia.

de barbat-retinut ordinul

Cercetările au stabilit faptul că în ziua de 12 noiembrie, bărbatul ar fi încălcat măsurile dispuse în ordinul de protecție provizoriu, emis de polițiști în data de 10 noiembrie, și s-ar fi apropiat, la o distanță mai mică de 200 de metri, de fiul său și de locuința de unde fusese evacuat temporar, provocându-i băiatului o stare de temere.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca astăzi, 13 noiembrie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: