A început Black Friday România 2023! Lista completă a magazinelor participante

de | 10.11.2023 08:58 | Național, Lifestyle

  • Black Friday România 2023 a început!

În această dimineață s-a dat startul campaniei Black Friday, fiind ziua cu cele mai mari reduceri de peste an.

Potrivit tradiției americane, Black Friday este în ziua de după a patra joi a lunii noiembrie (Ziua Recunoștinței), adică pe 24 noiembrie 2023. La noi în țară a fost aleasă anul acesta, ziua de 10 noiembrie, însă trebuie menționat că Black Friday poate dura și până la data de 30 noiembrie, unele magazine anunțând de ceva timp acest aspect. 

În topul preferințelor românilor se află și anul acesta eMAG care a anunțat pentru această zi un număr de peste 2.5 milioane produse reduse.

Amintim că Altex şi MediaGalaxy au început campania de reduceri în 2 noiembrie şi aceasta va dura până pe 22 noiembrie, în limita stocului disponibil. mai multe detalii AICI. 

În ceea ce privește Flanco, reducerile de Black Friday au început la data de 27 octombrie și vor ține până la 30 noiembrie. Ofertele magazinului le găsiți AICI.

AICI găsiți LISTA COMPLETĂ a magazinelor participante la Black Friday România 2023.

black friday

Reprezentanții Autorității Naționale de Protecția Consumatorului (ANPC) susțin că prețul produselor aflate la reducere trebuie să fie mai mic decât cel practicat în ultima lună.  Aceștia recomandă  verificarea prețului în cadrul mai multor magazine.

Totodată trebuie acordată mare atenție la plățile online: adresa site-ului trebuie să conțină abrevierea „https” (HyperText Transfer Protocol/Secure) şi o pictogramă de lacăt care denotă siguranța site-ului.

Pentru plățile făcute cu cardul, codul PIN al cardului din 4 cifre şi parolele bancare, nu trebuie transmise niciodată.

Black Friday anpc

Conform celor de la Protecția Consumatorilor, produsele cumpărate online pot fi returnate în termen de două săptămâni, fără a oferi vreun motiv şi fără costuri suplimentare.

Consumatorii au dreptul de a returna produsele achiziționate online în termen de 14 zile, conform legislației europene privind protecția consumatorului. Asigurați-vă că sunteți conștienți de aceste drepturi și că le exercitați dacă este necesar.
Aflați politica de retur a magazinului înainte de a cumpăra. O perioadă extinsă de retur și un proces simplu vă vor oferi liniștea sufletească în cazul în care produsul nu corespunde așteptărilor”, au transmis reprezentanții ANPC pe contul de Facebook.
Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Familia unui deținut de la Penitenciarul Mioveni a amenințat că se va autoincendia

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole