anchetaonline.ro

A încercat să-și omoare soțul! Argeșeancă reținută

de | 01.11.2022 10:04 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean

O femeie, în vârstă de 44 de ani, din Leordeni, a fost reținută pentru 24 de ore pentru că a încercat să își omoare soțul.

Se pare că între cei doi ar fi izbucnit un conflict, în noaptea de duminică spre luni, iar femeia l-a înjunghiat pe bărbat.

După ce a realizat ce a făcut, chiar soția omului a fost cea care a alertat polițiștii, apelând 112. Ea a mărturisit că l-a rănit prin înțepare cu un cuțit și că bărbatul are nevoie de îngrjiri medicale.

La fața locului au ajuns polițiștii Secției de Poliție Rurală Leordeni și au constatat că cele sesizate se confirmă.

Victima, în vârstă de 48 de ani, din Leordeni, prezenta două plăgi produse prin înțepare, cu un cuțit, acesta fiind conștient.

După ce a fost reținută de oamenii legii, femeia a primit măsura arestului la domiciliu, iar cercetările continuă în acest caz.

Femeia a fost condusă la unitatea de poliție, iar cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș.

După administrarea probatoriului, femeia în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În ziua de 31 octombrie, aceasta a fost prezentată în fața instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive, iar Tribunalul Argeș a dispus cercetarea sub măsura arestului la domiciliu”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Foto Portal SM

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Porc mistreț lovit de o mașină, în Albota

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: