anchetaonline.ro

Mașini la preț de chilipir, scoase la vânzare de ANAF

de | 01.11.2022 09:45 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Național

ANAF organizează o nouă licitație, în luna noiembrie, urmând să fie scoase la vânzare mai multe mașini.

Prețurile la care pot fi cumpărate sunt mici, iar printre autoturismele vândute se numără și cele ale omului de afaceri Ioan Niculae și al fostului ministru, Elena Udrea.

Cei care își doresc să achiziționeze un autoturism pus la vânzare de ANAF, pot consulta site-ul instituției, iar acolo vor vedea ofertele grupate pe județe.

Persoanele interesate pot obține informații cu privire la data licitației, prețul de evaluare, precum și fotografii cu mașinile respective.

De exemplu, mașinile lui Ioan Niculae au fost vândute cu 73.306 lei și 70.154 de lei, două mașini Jeep Wrangler, cu an de fabricație 2007.

Cu ce sume se vând mașinile Elenei Udrea

Pe data de 8 noiembrie, Fiscul organizează la București o licitație în cadrul căreia vor fi vândute și mașinile Elenei Udrea: un Mercedes Benz S500 (an de fabricație 2005, 201.418 kilometri parcurși, benzină, cutie de viteze automată, culoare negru) la un preț de 37.971 de lei și un FIAT 500 (an fabricație 2012, 70.547de kilometri parcurși, benzină, cutie de viteze automată, culoare alb) la 35.368 de lei.

În cazul în care nu vor fi vândute, prețul ar urma să scadă cu un sfert.

Pe lângă aceste autoturisme, ANAF scoate la licitație și alte mașini, iar suma de început pentru unele dintre ele este de 3.900 de lei.

Foto Playtech.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Acte necesare la preschimbarea permisului auto!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: