A murit actorul Brad William! Juca în mai multe seriale Netflix!

de | 02.12.2022 12:54 | Știri, Eveniment, Național

A murit cunoscutul actor american Brad William, care era cunoscut pentru rolul în mai multe seriale de pe platforma Netflix, cum ar fi „Orange is the new black” sau „Dexter”, potrivit romania24.ro.

Regretatul actor, a murit în somn, marți, 29 noiembrie, la doar 56 de ani. Artistul a fost și jucător de fotbal american.

Cauza morții actorului este deocamdată necunoscută.

Totuși, acesta a publicat un mesaj pe rețeaua de socializare Instagram pe 15 mai 2021, acolo unde a precizat că avea o arteră blocată în proporție de 90%.

Mai mult de atât, într-o altă postare publicată pe 29 iunie, acesta a declarat că i-au fost scoase două stenturi din inimă, splina și jumătate din pancreas pentru a îndepărta o tumoare de mărimea unei mingi de golf.

 

Sursa Foto Stirile ProTV

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Halucinant! O femeie a oprit de două ori ventilatorul care o ţinea în viaţă pe o pacientă pentru că o enerva zgomotul

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole