Cauza morții Ivanei Trump! Ar fi căzut pe scări

de | 16.07.2022 23:00 | Știri, După subiect, Eveniment

Cauza morții Ivanei Trump, prima soție a lui Donald Trump, a fost dezvăluită de medicii legiști. Potrivit oamenilor legii, Ivana Trump ar fi căzut pe scări înainte să moară.

Rezultatul raportului medico-legal arată faptul că Ivana Trump și-a pierdut viața în urma impactului, având răni în zona trunchiului. Medicii legiști au stabilit că a suferit „răni de impact contondent”, care au fost provocate de o căzătură. Prin urmare, nu există suspiciuni în ceea ce privește decesul fostei soții a lui Trump.

Amintim că Ivana Trump a murit joi, la vârsta de 73 de ani.

Ivana și Donald Trump aveau împreună trei copii: Donald Jr., Ivanka și Eric Trump. Ea a fost prima soția a fostului președinte al SUA, căsătorindu-se în 1977, potrivit Știrile Pro Tv.

donald ivana - Cauza morții Ivanei Trump! Ar fi căzut pe scări

Foto Stirile Protv

În 1992, cuplul a pus punct relației, divorțând.

Vestea tristă a fost dată de către Donald Trump pe contul său Truth Social.

Sunt foarte întristat să îi informez pe toți cei care au iubit-o, că Ivana Trump a murit acasă la ea, în New York.
Era o femeie minunată, frumoasă și uimitoare, care a dus o viață grozavă și inspirațională. Mândria și bucuria ei au fost cei trei copii ai săi”, a transmis Trump.

Foto Info Actual

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Comisia Europeană impune temperatura de 19 grade în instituții, la iarnă! Prețul crizei gazelor.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Donald Trump

Ultimele articole