Din august, în Argeș! Corturi de vis în mijlocul naturii!

de | 16.07.2022 22:13 | Știri, După locație, După subiect, Importante, Județean, Lifestyle

O locație de vis își va face apariția în nordul județului Argeș, în comuna Corbi, acolo unde doi tineri au pus bazele unui loc mirific, care își va deschide porțile pentru turiști începând din luna august.

Este vorba despre DUO Glamping Corbsori, unde Bogdan Iordache și Bogdan Maria au montat cinci glampinguri ,dar și o terasă și grupuri sanitare. Acestea se află într-un cadru superb, cu aer curat, de munte.

Cei doi asociați sunt prieteni de mult timp, având împreună și un lanț de magazine în zona respectivă.

Locația este într-o zonă plină de verdeață, unde primează liniștea. Turiștii se vor bucura de o panoramă superbă și un loc retras, fiind perfecte pentru cei care doresc să evadeze, din când în când, de agitația vieții cotidiene din orașe.

293051214 1453875141742374 7022393611292715266 n - Din august, în Argeș! Corturi de vis în mijlocul naturii!

Foto Facebook

De asemenea, în apropiere se găsește și un lac de pește cu foișor, care este încă în faza de execuție, dar și o stână de oi și capre.

DUO Glamping Corbsori își așteaptă vizitatorii începând cu luna august, atunci când proiectul va fi finalizat.

În primul weekend din luna august, pe data de 6, va fi deschiderea. Avem deja turiști anunțați pentru acel weekend”, a transmis pentru Ancheta Online, Bogdan Iordache, unul dintre administratorii locației.

Întrebați cum au ajuns să pună bazele acestei afaceri, administratorii spun că ideea le-a venit datorită zonei superbe.

Ideea deschiderii acestei locații ne-a venit datorită zonei superbe. Turiștii pot alege să facă diferite trasee în zonă. De asemenea, avem și o stână de oi în apropiere, acolo unde pot servi brânză proaspătă”, a adăugat Bogdan Iordache.

Prețul este unul foarte accesibil, fiind 150 de lei, pe noapte, în cursul săptămânii, iar în weekend este 200 de lei, pe noapte, pentru închirierea unui cort.

293051214 1453875141742374 7022393611292715266 n 1 - Din august, în Argeș! Corturi de vis în mijlocul naturii!

Pentru a ajunge la locația de vis, trebuie să mergeți pe strada Rugina, din dreptul Caminului Cultural Corbsori, iar de la terminarea asfaltului mai mergeți aproximativ 400 m .

Tinerii întreprinzători sunt susținuți de primărița comunei Corbi, Anca Baciu, dar și de fostul primar, Virgil Baciu, care încurajează de fiecare dată promovarea turismului în comuna argeșeană:

Le uram succes si sa promovam toate locațiile si serviciile pe care le oferă întreprinzătorii care au investit in comuna noastră”, a transmis Virgil Baciu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

A apărut o nouă plajă în România! Este situată la 3 ore de Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Corbi

Ultimele articole