Cea de-a treia locație „Mayore Chocolate & Cake” se deschide pe 25 aprilie în incinta Argeș Mall

de | 12.04.2024 14:00 | Pitești, Lifestyle

Veste dulce pentru argeșeni! Cea de-a treia locație a celebrei cofetării ciocolaterii “Mayore Chocolate & Cake” se va deschide în incinta Argeș Mall pe data de 25 aprilie.

cofetaria Mayore

Mayore este prima ciocolaterie-cofetărie din județul Argeș, cu o gamă diversificată de praline, ciocolată, prăjituri și torturi fine, realizate din ingrediente naturale. Materia de primă calitate, prospețimea fructelor naturale folosite pentru creme dar și pentru ornat, alături de unt și frișca proaspătă, crema de lapte, alunele de pădure fac ca dulciurile de la Mayore să fie rafinate, gustoase și sănătoase.

cofetaria Mayore

Cu o reputație solidă în industria dulciurilor „Cofetăria- Ciocolateria Mayore” este cunoscută pentru produsele sale de înaltă calitate realizate din ingrediente naturale-premium.

De la prăjituri și torturi spectaculoase, la ciocolată fină belgiana și înghețată proaspăta, această cofetărie fiind un paradis pentru iubitorii de dulciuri.

cofetaria Mayore

Noua locație din Argeș Mall va oferi o experiență unică clienților săi iar designul modern și elegant al cofetăriei va oferi o experiența memorabilă.

La deschiderea locației din Argeș Mall veți avea parte de multe surprize dulci , degustare de produse și multe reduceri.

Va asteptam din 25 aprilie incepand cu ora 10:00 sa ne indulcim impreuna intr-un cadru inedit !

 

Promitem aceasi calitate Mayore intr-un concept nou !

 

Pregatim promotii si degustari de produse pentru un eveniment cum nu a mai fost la noi in oras!” au transmis reprezentanții Mayore pe pagina de soacializare.

cofetaria Mayore

Mayore Chocolate & Cake , “Calitate ,Rafinament,Profesionalism.”

Creatori de momente dulci !”

Telefon: 0746129866

www.mayore.ro

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeșenii sunt așteptați la Sărbătoarea Primăverii, muncii și bucuriei!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mayore

Ultimele articole