Acces gratuit. SUPER festival pe Platoul Făget: Smiley, Paraziții, Andia

de | 07.09.2023 19:25 | Mioveni, Lifestyle

Toamna vine cu surprize muzicale în Argeș. Pe 22 și 23 septembrie este programat CFMOTO DAY – ADVENTURE FEST, alături de Andia, Alina Eremia, Aza, Blanco, Dorian Popa, Macanache, Mario Fresh, Nicole Cherry, Paraziții, Petre Ștefan, Smiley, Vescan și MC Hype Fox! Un festival în care vibrația muzicii și natura se întâlnesc pe Platoul Făget. Intrarea este liberă.

Organizatorii au pregătit zonă de food, expoziții, activități interactive, lasere, spectacole live, surprize care îți vor tăia respirația și momente care vor rămâne în inimi pentru mult timp! Locație –  Platoul Făget din Mioveni. Organizator – ATVRom, în colaborare cu Primăria Mioveni. ”ATENȚIE! Accesul publicului se va face doar prin porțile care delimitează parcarea mare de zona de picnic! Participarea minorilor va fi condiționată de regulamentul pe care organizatorii îl vor prezenta în zilele următoare!”, transmit organizatorii.

Sursă foto: Facebook CFMOTO DAY.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mioveni. O nouă campanie de colectare gratuită a deșeurilor electrice și electronice

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni

Ultimele articole