anchetaonline.ro

Un tânăr de 22 de ani a pornit o bătaie într-un local din Pitești! Arma folosită: un pahar

de | 07.09.2023 19:41 | Știri, Eveniment

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Un tânăr argeșean, pus pe ceartă, a pornit o bătaie într-un local din Pitești! Băiatul, în vârstă de 22 de ani, din Moșoaia, a lovit o altă persoană, în noaptea de 13 spre 14 iulie, pe fondul unui conflict spontan, cu un pahar, în timp ce se aflau la un local din Pitești.

La data de 3 august, acesta fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto descriptiv Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânăr argeșean fără permis – trimis în judecată după ce făcut accident cu un cap tractor și semiremorcă

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: