Accident cu 12 morți și 31 de răniți! Un camion a rămas fără frâne și a lovit mai multe mașini, în Turcia! 

de | 07.05.2023 11:21 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Accident cu 12 morți și 31 de răniți! Un camion a rămas fără frâne și a lovit mai multe mașini, în Turcia! 

Un alt accident cumplit a avut loc în Turcia, sâmbătă seara, 6 mai, în Hatay, unul dintre orașele grav afectate de cutremurul din luna februarie.

Șoferul unui camion care se deplasa dinspre Hatay spre Ankara a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un TIR, iar apoi a ricoșat pe sensul opus și a lovit 9 mașini și două microbuze.

Accident Turcia - Accident cu 12 morți și 31 de răniți! Un camion a rămas fără frâne și a lovit mai multe mașini, în Turcia! 

sursă foto antena3.ro

Din primele informații, camionul ar fi rămas fără frâne, care ar fi explodat, acest lucru ducând la incendiul vehiculului. De asemenea, alte patru vehicule au fost distruse de flăcări.

La fața locului au intervenit numeroase echipe de jandarmerie, poliție, pompieri și 22 de ambulanțe.

Potrivit anunțului făcut de ministrul turc al sănătății, în urma accidentului au murit 12 persoane, iar alte 31 au fost rănite, dintre care 3 sunt în stare gravă.

Le doresc mila lui Dumnezeu față de cetățenii noștri care și-au pierdut viața și condoleanțe rudelor lor. Vom face tot posibilul pentru a ne asigura că răniții își recapătă sănătatea cât mai curând posibil. Le doresc numai bine cât de curând”, a declarat Ministrul turc al sănătății, Fahrettin Koca. potrivit antena3.ro

sursă foto antena3.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

„Vulture, luni hai la meci! Împreună învingem UTA!” Intrarea liberă la meciul cu FC Argeș – UTA

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Turcia