Update: Un bărbat a ajuns cu mașina în râpă! A fost găsit în șoc hipotermic

de | 13.03.2023 11:57 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Update: Un bărbat a ajuns cu mașina în râpă! A fost găsit în șoc hipotermic

INFORMAȚII NOI

Potrivit reprezentanților ISU Argeș, victima este șoferul mașinii. Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, a suferit răni la nivelul feței.

De asemenea, el a fost găsit în șoc hipotermic, dar din fericire este conștient. Bărbatul a fost transportat la spital de către un echipaj mixt SMURD SAJ.

Conform IPJ Argeș, bărbatul a fost găsit blocat în autoturism, semiconștiență, necooperant. Oamenii legii l-au extras din interior și l-au dus pe acesta într-o zonă accesibilă echipajului medical.

Polițiștii l-au extras, i-au acordat primul ajutor și l-au transportat într-o zonă accesibilă echipajului medical. Bărbatul a fost preluat, conștient, și condus la o unitate medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Din primele cercetări, se pare că bărbatul se deplasa cu mașina pe un drum extravilan, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat într-o râpă.

Având în vedere rezultatul primelor verificări, privind faptul că evenimentul nu a avut originea pe un drum public, acesta nu va fi încadrat ca accident de circulație, urmând ca cercetările să fie efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Rucăr, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, adaugă IPJ Argeș.

 

Știre inițială

Accident în Argeș! A căzut cu mașina 200 de metri într-o râpă

Un apel la 112 anunța, în urmă cu puțin timp, producerea unui accident rutier în localitatea Dâmbovicioara, Valea Sasului.

Din primele informații, o mașină s-a răsturnat.

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung și Punctul de Lucru Rucăr, alături de un echipaj al SAJ.

masina rapa dambovicioara - Update: Un bărbat a ajuns cu mașina în râpă! A fost găsit în șoc hipotermic

Foto IPJ Argeș

Conform polițiștilor, autoturismul a căzut într-o râpă, la aproximativ 200 de metri.

În mașină se afla șoferul, care este conștient, dar necooperant. Omul a primit primul ajutor de la un polițist din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr.

Foto Isu aRGEȘ

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Piteșteni implicați în accidentul teribil din Ungaria! Mașina le-a luat foc

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: