anchetaonline.ro

Piteșteni implicați în accidentul teribil din Ungaria! Mașina le-a luat foc

de | 13.03.2023 10:15 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Pitești

Piteșteni implicați în accidentul teribil din Ungaria! Mașina le-a luat foc

Informații noi cu privire la accidentul teribil care a avut loc, sâmbătă, în Ungaria, Potrivit unui bărbat, martor la accident, printre românii răniți se numără și o familie din Pitești, a căror mașină a luat foc.

Românii pe care i-am ajutat eu au fost patru. Era o femeie foarte grav, era un român cu maşină de Braşov, un român cu număr de Satu Mare şi încă o familie de la Piteşti căreia i-a luat foc maşina”, a transmis bărbatul, potrivit Observator.

Amintim că 36 de persoane au fost rănite în urma uriașului accident care s-a produs sâmăbătă pe o autostradă din Ungaria. Dintre cei 5 români răniți, unul este în stare gravă.

accident ungaria 3 - Piteșteni implicați în accidentul teribil din Ungaria! Mașina le-a luat foc

Presa din Ungaria a transmis că au fost implicate peste 40 de TIR-uri și autovehicule la kilometrul 26 al autostrăzii M1 din Ungaria, iar incidentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei furtuni de praf.

Datele preliminare au arătat că au ars 19 autovehicule, iar dintre cele 36 de persoane rănite, 13 sunt în stare gravă.

Zece ambulanțe și trei elicoptere au intervenit în ziua cu pricina.

Ancheta răniților este încă în desfășurare, deocamdată primul feedback a fost că aproximativ jumătate dintre răniți sunt răniți grav, iar cealaltă jumătate sunt răniți ușor, la finalul intervențiilor de la fața locului voi putea comunica exact câți sunt și ce leziuni au suferit. Având în vedere numărul mare de răniți, îi vom transporta la mai multe spitale, astfel încât, cu ajutorul elicopterelor de salvare, să-i putem plasa foarte repede pe cei grav răniți în spitale mai îndepărtate, planificarea acestui lucru are loc în paralel cu îngrijirea la fața locului în cadrul managementului nostru de salvare”, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Serviciului Național de Ambulanță.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident imens cu peste 40 de TIR-uri și mașini în Ungaria! Printre victime sunt și 3 români

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: