(VIDEO) Accident în Argeș! Pieton mort de beat, lovit de un autoturism

de | 20.02.2023 20:10 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean

Accident în Argeș! Pieton mort de beat, lovit de un autoturism

Un accident rutier a avut loc, luni seara, în localitatea Merișani, pe DN 7C, în urma căruia un pieton a fost lovit de o mașină.

Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 64 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Se pare că acesta a traversat printr-un loc nepermis, iar în timp ce trecea strada, s-ar fi dezechilibrat, moment în care a fost acroșat de un autoturism.

Accidentul destul de stupid a avut loc pe drumul dintre Pitești și Curtea de Argeș. Un bărbat a fost atât de beat încât a traversat strada prin loc nepermis, a luat-o la fugă printre masini, izbindu-se de oglinda laterală a unui autoturism care mergea regulamentar. A fost aruncat pe asfalt, unde s-a lovit grav la cap. O ambulanță l-a dus de urgentă la spital.

Potrivit informațiilor de la fața locului, se pare că bărbatul a țâșnit de pe partea opusă a drumului, a trecut printre două mașini și s-a lovit de oglinda autoturismului. În urma impactului pietonul a fost aruncat câțiva metri pe stradă, cu capul de asfalt. O ambulanță de terapie intensivă mobilă a fost solicitată si a ajuns imediat acolo.

accident curtea arges politie smurd - (VIDEO) Accident în Argeș! Pieton mort de beat, lovit de un autoturism La fața locului  a ajuns un echipaj SMURD, dar și un echipaj de Poliție al Serviciului Rutier Argeș.

Polițiștii au testat cu aparatul etilotest atât șoferul, cât și pietonul. Dacă în cazul șoferului rezultatul a fost negativ, în ceea ce privește pietonul, etilotestul a arătat o valoare de 0,80 alcool pur în aerul expirat.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 64 de ani, din Merișani, care ar fi intenționat să traverseze strada prin loc nepermis, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 62 de ani, din Merișani, care se deplasa pe DN 7C, pe raza localității de domiciliu, din direcția Curtea de Argeș spre Pitești.

În urma testării cu aparatul etilotest, a celor două persoane implicate, a rezultat că pietonul se afla sub influența alcoolului, în vreme ce conducătorul auto nu consumase alcool”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Pietonul are un traumatism cranio cerebral, ajungând la spital, iar poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Doi polițiști- implicați într-un accident produs în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș

Ultimele articole