Doi polițiști- implicați într-un accident produs în Pitești!

de | 20.02.2023 12:58 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Informații noi

Potrivit reprezentanților IPJ Argeș, doi polițiști au fost implicați în accidentul produs în zona Ștrand, din Pitești. Se pare că aceștia se aflau în autoturismul personal, un Mini Cooper, iar în urma impactului, cei doi au fost răniți. Mașina în care se aflau agenții de poliție ar fi fost  lovită de o autoutilitară şi apoi proiectată într-un alt autoturism.

Conform oamenilor legii, a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt în desfășurare pentru a se stabili cum s-a produs accidentul rutier.

Toți cei trei șoferi au fost verificați cu aparatul etilotest, reieșind că nu au consumat alcool.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că o autoutilitară condusă de un bărbat, de 49 de ani, din Pitești, care se deplasa pe str. Costache Negri din municipiul Pitești, din direcția Podul Viilor spre Târgu din Vale, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul nepăstrării distanței regulamentare față de autovehiculul care circula în fața sa, a intrat în coliziune cu un autoturism condus, în aceeași direcție de mers, de către un bărbat, de 51 de ani, din Pitești.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în autovehiculul aflat în fața acestuia, condus în aceeași direcție de deplasare, de către un bărbat, de 28 de ani, din Bascov.

În urma evenimentului rutier, au suferit leziuni ocupanții primului autoturism (cu care a intrat în coliziune autoutilitara), respectiv bărbatul de 51 de ani, din Pitești, și pasagera dreapta față, de 32 de ani, din Pitești, care au fost preluați de echipaje medicale și transportați la spital pentru îngrijiri, anunță IPJ Argeș.

Informații inițiale

Un accident rutier s-a produs, în urmă cu doar câteva momente, între trei autoturisme, în municipiul Pitești, zona Ștrand.

La fața locului intervin pompierii pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor.

De asemenea, la intervenție participă și un echipaj SAJ.

Foto descriptiv Playtech.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Incendiu la o anexă în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș

Ultimele articole