anchetaonline.ro

Cum s-a produs teribilul accident de pe DN7, acolo unde o femeie a murit

de | 01.07.2022 08:52 | Știri, După subiect, Eveniment, Județean

INFORMAȚII NOI

Potrivit cercetărilor efectuate de către polițiștii Serviciului Rutier Argeș în cazul accidentului teribil care a avut loc joi, pe DN7, în Drăganu, șoferul de 65 de ani, din București, se deplasa din direcția Râmnicu Vâlcea spre Bascov, atunci când a intrat în depășirea autoutilitarei cu remorcă, care transporta cele trei autoturisme. În timpul efectuării manevrei de depășire, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit carosabilul, intrând în coliziune cu un stâlp.

În acel moment, ansamblul rutier, la volanul căruia se afla un șofer de cetățenie bulgară, de 43 de ani, a intrat în balans și s-a răsturnat. Soarta a făcut ca, din nefericire, una dintre mașinile de pe platforma de transport să intre în coliziune cu autoturismul care făcuse depășirea, condus de bucureșteanul de 65 de ani.

Amintim că în urma accidentului, o femeie de 61 de ani, din București, care se afla în dreapta șoferului de 65 de ani, și-a pierdut viața. Ceilalți trei oameni, au fost răniți.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unei femei de 61 de ani, din București, pasager dreapta față în primul autoturism, precum și rănirea ușoară a conducătorului autoturismului. De asemenea, conducătorul autoutilitarei, de 43 de ani, precum și celălalt ocupant, bărbat de 42 de ani, ambii de cetățenie bulgară, au fost răniți ușor”, transmite IPJ Argeș.

accident grav prislop - Cum s-a produs teribilul accident de pe DN7, acolo unde o femeie a murit

Foto ISU Argeș

În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit că bărbatul de 43 de ani, care conducea platforma, nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul țării noastre.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, reieșind că nu au consumat alcool.

În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere fără drept, conform art. 192, 196 si 335 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Știre inițială, 30 iunie, ora 16:00

(VIDEO) Accident teribil, după ce mașinile de pe o platformă s-au desprins! Un mort și 3 răniți

Un accident rutier de proporții a avut loc, joi, în localitatea Drăganu, satul Prislop. Au fost implicate un autoturism și o platformă pentru transport.

Potrivit informațiilor oficiale, o persoană a murit în urma impactului dintre o mașină și platforma cu remorcă, încărcată cu autoturisme.

Femeia care a decedat, în vârstă de 60 de ani, se afla în mașină. Din păcate, pentru aceasta paramedicii nu au putut face nimic pentru a o salva, fiind nevoiți să declare decesul.

Alți trei oameni au fost răniți.

accident 2 - Cum s-a produs teribilul accident de pe DN7, acolo unde o femeie a murit

Foto ISU Argeș

În transportator se aflau două persoane. Conform primelor date, se pare că acestea nu prezintă leziuni grave.

Cea de-a treia persoană rănită este un conducătorul autoturismului, un bărbat de 65 de ani, care a suferit multiple traumatisme la mâini. El a fost preluat conștient de către echipajul medical SMURD și transportat la spital.

accident prislop 1 - Cum s-a produs teribilul accident de pe DN7, acolo unde o femeie a murit

Foto ISU Argeș

Pe platformă erau încărcate trei autoturisme. Din primele cercetări, se pare că două dintre mașini s-au desprins, iar celălalt s-a răsturnat cu remorca. Nu se știe cu exactitate, cum a ajuns să fie implicat autoturismul condus de șoferul de 65 de ani.

accident prislop3 - Cum s-a produs teribilul accident de pe DN7, acolo unde o femeie a murit

Foto ISU Argeș

De asemenea, în urma evenimentului au mai fost afectate un gard și un stâlp de beton.

Traficul rutier a fost reluat în jurul orei 17:00.

Având în vedere proporțiile accidentului, la fața locului au intervinit pompierii de la Detașamentele Pitești și Bradu cu numeroase forțe: o autospecială de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de descarcerare, două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat și trei echipaje ale SAJ.

La câteva minute după producerea accidentului, cozile de mașini s-au format pe kilometri întregi, oamenii acuzând că, la temperaturile ridicate de afară, blocarea în trafic e un adevarat infern.

accident 3 - Cum s-a produs teribilul accident de pe DN7, acolo unde o femeie a murit

Sursa Foto Info Trafic

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | ISU | Pitești | Râmnicu Vâlcea | SMURD