A fost găsită minora dispărută din Pitești

de | 01.07.2022 08:15 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

INFORMAȚII NOI

Noaptea trecută, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești au reușit să o găsească pe minoră, în urma activităților desfășurate de aceștia.

Din cercetări, reiese că fata, în vârstă de 15 ani, nu a fost victima vreunei infracțiuni. De asemenea, nu a suferit vătămări.

Ea a fost predată reprezentanților legali.

Știre inițială

O minoră de 15 ani a dispărut, miercuri, 29 iunie, de la Centrul de tip familial unde locuia, fără a mai reveni. Numele fetei este SANDU MARIA ȘTEFANIA.

Potrivit polițiștilor, aceasta a plecat voluntar din locul respectiv.

Semnalmente: 1,70 m înălțime, aproximativ 85 kg, păr blond, drept, lung, față ovală, ochi verzi.

Vestimentație la momentul plecării: colanți albastru închis cu alb, tricou alb, încălțăminte de tip sport de culoare albă, cu șosete negre.

sandu maria - A fost găsită minora dispărută din Pitești

Cei care dețin informații cu privire la dispariția fetei sunt rugați să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Piteşti, la telefon 0248 607.009.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Femeie reținută! A lovit și jefuit un copil de 11 ani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole