Femeie reținută! A lovit și jefuit un copil de 11 ani

de | 30.06.2022 17:24 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

O femeie de 31 de ani, cu domiciliul în Merișani, dar care face parte din rândul persoanelor fără adăpost, a fost reținută pentru 24 de ore de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, tâlhărie calificată și tentativă la tâlhăria calificată.

Potrivit cercetărilor, în urmă cu o lună de zile, în noaptea de 27 spre 28 mai, la 2 dimineața, femeia ar fi bătut un minor de 11 ani, cu scopul de a-i fura 30 de lei.

Mai mult, în seara zilei de 8 iunie, aceeași femeie a amenințat o altă femeie cu acte de violențe. Pentru că nu i-a ieșit planul așa cum ar fi dorit, mai târziu, în noaptea de 8 spre 9 iunie, femeie l-a urmărit pe același minor, prima sa victimă, încercând să îi fure, iarași o sumă de bani.

Femeia a fost depistată cu cu sprijinul polițiștilor Secției 4 Poliție Pitești și al polițiștilor din cadrul Compartimentului Ordine Publică Urbană Pitești, fiind condusă la sediul poliției în baza unui mandat de aducere.

Ea a fost reținută pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie luată o măsură preventivă în ceea ce o privește.

Foto descriptiv Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident teribil, după ce mașinile de pe o platformă s-au desprins! Un mort și 3 răniți

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole