anchetaonline.ro

IPJ ARGEȘ face angajări din sursă externă

de | 30.06.2022 17:06 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle

Inspectoratul de Poliție Județean Argeș anunță scoaterea la concurs a unor posturi cu recrutare din sursă externă.

Rectrutarea a început încă de ieri, 29 iunie 2022, urmând să se desfășoare până pe 12 iulie 2022 (în ultima zi, doar până la orele 16:00).

11 posturi sunt scoase la concurs, unul fiind pentru ofițer specialist I la Serviciul Criminalistic, Identificări Judiciare, linia de muncă – detecția comportamentului simulat, iar 10 sunt pentru agenți de poliție – ajutori șefi post din specialitatea ordine publică, în mediul rural.

Cele 10 posturi sunt disponibile în următoarele localități: Râca, Miroși, Aninoasa, Țițești, Vedea, Cocu, Micești, Băiculești, Valea Danului și Sălătrucu.

Anunțurile de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii, precum și modelele documentelor, pot fi accesate gratuit pe adresa de internet a I.P.J. Argeș, fiind disponibile la link-urile:
– https://ag.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-pentru-ocuparea-unui-post-vacant-de-ofiter-specialist-i-din-cadrul-inspectoratului-de-politie-judetean-arges-serviciul-criminalistic-identificari-judiciare-linia-de-munca-detectia-comportamentului-simulat-poligraf-prin-incadrare-directa-din-sursa-externa
– https://ag.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-in-vederea-ocuparii-a-zece-posturi-vacante-de-ajutor-sef-post-prin-incadrare-directa-din-sursa-externa”, transmite IPJ Argeș.

De menționat este faptul că înscrierile vor putea fi făcute în fiecare zi, inclusiv în zilele nelucrătoare. Cererile și documentele necesare dosarului, se transmit numai online, la adresa de e-mail sursaexterna@ag.politiaromana.ro , în perioada stabilită pentru înscriere.

Tot prin încadrare directă din sursa externă, este scos la concurs un post de agent de poliție în cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Argeș, din subordinea Secției Regionalele de Poliție Transporturi Craiova, concursul pentru acest post fiind gestionat la nivelul Serviciului de Resurse Umane din cadrul I.P.J. Dolj.

După terminarea perioadei de înscriere, candidații vor participa la proba de evaluare a performanței fizice, susținerea probei de evaluare a cunoștințelor de specialitate, examinarea psihologică și medicală.

Examenul scris va avea loc pe 3 septembrie 2022 pentru toate posturile scoase la concurs.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ISU ARGEȘ face angajări! 61 de posturi – disponibile

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Inspectoratul de Poliție Județean Argeș | IPJ Argeș | Valea Danului