anchetaonline.ro

Strângerea de semnături de la Călinești s-a lăsat cu scandal! Primarul a intervenit peste echipele PNL!

de | 01.07.2022 07:33 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Rural

Scandal, joi, la Călinești, acolo unde echipele PNL Argeș care strâng semnături pentru organizarea unui referendum destinat demiterii primarului Mihai Georgescu, s-au trezit cu vizita surpriză chiar a acestuia. Deși suspendat prin decizia organelor judiciare, Mihai Georgescu a ținut să fie și el prezent în teren, unde a vrut să combată în fața cetățenilor demersul opoziției politice.

S-a iscat un dialog destul de dur între primar și cei care strângeau semnături, iar cetățenii prinși la mijloc, au fost puși în ipostaze cel puțin delicate.

Reprezentanții PNL acuză că primarul suspendat ar fi folosit termeni duri și că ar fi încercat să intimideze cetățenii, care până la sosirea acestuia, ar fi fost de acord să semneze pentru demiterea sa, potrivit unui comunicat de presă transmis de PNL Argeș.

Primarul, prin atitudinea sa agresivă și amenințătoare a încercat să îi determine pe locuitorii din Călinești să nu semneze. Până să apară primarul, oamenii au fost de acord cu demiterea sa, dar prezența agresivă a acestuia i-a speriat și intimidat, făcându-i să-și retragă cuvintele.

Scopul nostru este asumat public: Demisia Mihai Georgescu! Noi nu ne ascundem”, se arată într-un comunicat transmis de liberali.

De asemenea, reprezentanții PNL anunță că vor consulta avocații în vederea depunerii unei plângeri împotriva primarului Georgescu.

Pe de altă parte, primarul Mihai Georgescu susține că oamenii ar fi fost mințiți că semnează pentru susținerea primarului, în timp ce rivalii politici ar fi strâns, de fapt, semnături pentru demiterea sa.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

( VIDEO) Ce a declarat Primarul din Călinești la intrarea în sala de judecătorie!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Călinești | Mihai Georgescu | PNL | PNL Argeș