anchetaonline.ro

Argeș: A pândit-o până când a reușit să îi fure banii și cardurile

de | 30.06.2022 18:25 | Știri, Câmpulung Muscel, După locație, După subiect, Eveniment

Un câmpulungean de 38 de ani a fost reținut de oamenii legii pentru 24 de ore, fiind cercetat într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt.

Conform polițiștilor, duminică seară, în jurul orei 18:30, în timp ce se afla într-un magazin de cumpărături, din Câmpulung, a pândit o femeie, care a achitat produsele fără a ascunde că avea în geantă o sumă mare de bani.

Văzând „norocul” ce dăduse peste el, câmpulungeanul s-a decis să urmărească persoana în cauză, iar într-un moment de neatenție al acesteia, i-a furat din geantă portofelul, care conținea acte, carduri bancare, precum și suma de aproape 3.000 de lei, după care a fugit.

Miercuri, 29 iunie, omul a fost reținut pentru 24 de ore. Astăzi se va fi dispune o măsură preventivă în ceea ce îl privește.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Scandal într-un local din Budeasa! Doi turci au luat la bătaie un tânăr din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: