anchetaonline.ro

Accident cu trei mașini pe DN 65! Mai multe victime implicate!

de | 10.10.2022 16:53 | Național, Știri

Un accident rutier a avut loc, în cursul acestei după-amiezi, pe DN 65, în afara localității Jitaru, județul Olt. Din primele informații, se pare că sunt implicate 3 mașini iar evenimentul s-a soldat cu 2 răniți.

La fața locului au ajuns polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

Din primele verificări făcute de către organele de lege, s-a constatat faptul că au fost implicate 3 autoturisme. Astfel, a fost vorba despre un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 18 ani, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Slatina, și un autoturism ce se afla staționat în afara părții carosabile

În urma evenimentului, două victime au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru îngrijiri medicale.

Șoferii implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor care au dus la producerea evenimentului și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

sursa foto:Info Trafic Slatina

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ARGEȘ: Un șofer beat a izbit un pieton și a fugit de la locul accidentului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: