anchetaonline.ro

ARGEȘ: Un șofer beat a izbit un pieton și a fugit de la locul accidentului

de | 10.10.2022 14:32 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Un șofer de 31 de ani, din Coșești, riscă ani grei de închisoare, după ce a provocat un accident și a fugit.

Mai exact, în noiembrie 2020, bărbatul se deplasa cu autoturismul în Dârmănești, atunci când a lovit un pieton cu mașina. Pentru că era beat, conducătorul auto s-a gândit că dacă fuge de la locul accidentului va scăpa.

Însă, oamenii legii l-au depistat la scurt timp la domiciliul său, iar în urma verificării cu aparatul etilotest, a reieșit o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele argeșeanului a fost deschis dosar penal pentru infracțiunile de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

În luna octombrie a anului 2022, polițiștii au finalizat cercetările, iar dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată, urmând ca magistrații să decidă ce pedeapsă va primi bărbatul.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeșul în doliu! Moartea chestorului Dan Fătuloiu șochează comunitatea!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: