Argeșul în doliu! Moartea chestorului Dan Fătuloiu șochează comunitatea!

de | 10.10.2022 08:40 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Național

Comunitatea argeșeană este în doliu, după ce unul dintre cei mai marcanți oameni ai mediului public, chestorul Dan Fătuloiu, s-a stins din viață, duminică.

Vestea a căzut ca un trăsnet pentru toți cei apropiați, cu atât mai mult cu cât chestorul Dan Fătuloiu este cunoscut ca fiind un om care toată viața s-a îngrijit de starea de sănătate și nu avea vreo boală care să ducă la acest deznodământ tragic.

Potrivit apropiaților, chestorul nu a prezentat niciun semn al unei afecțiuni, înainte de prooducerea tragediei. Pur și simplu, inima sa a încetat să mai bată duminică seara.

Decesul chestorului vine într-un moment neașteptat și reprezintă o tragedie cu atât mai mare pentru cei dragi, în condițiile în care săptămâna trecută, fiul său, Alexandru Fătuloiu, se căsătorise.

Dan Fătuloiu a fost inspector șef la Inspectoratul de Poliție al Județului Argeș, din 1997 până în 2000. Din anul 2000 până în 2004 a fost șef al Poliției Capitalei, iar ulterior a ajuns director adjunct al Direcției Generale de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

În 2005 a devenit inspector general al Poliției Române. În 2007 a renunțat la această funcție pentru a deveni șef al Biroului atașatului afacerilor interne în Statele Unite ale Americii, cu funcție de ministru-consilier, iar în 2011 a fost atașat pe afaceri interne la Milano.

Dan Fătuloiu este un om emblematic pentru Argeș, un om care a purtat cu onoare însemnele Ministerului de Interne, iar moartea sa aduce, dincolo de șoc, infinită durere pentru extrem de mulți oameni care l-au apreciat, l-au respectat și i-au fost prieteni.

Redacția Ancheta este alături de familia îndurerată! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O mamă din Pitești îl acuză pe medicul Robe că a refuzat să îi salveze fetița, născută prematur

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: