anchetaonline.ro

(VIDEO) Flăcări uriașe în Bradu, pericol imens

de | 10.10.2022 09:10 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Pompierii au intervenit în noaptea de duminică spre luni pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la o anexă gospodărească, în comuna Bradu, de pe strada Cetului.

Potrivit reprezentanților ISU Argeș, flăcările de manifestau generalizat, iar riscul de propagare la o casă din curtea respectivă, precum și la alte anexe, era imens.

Salvatorii au intervenit de urgență pentru a evita riscul extinderii focului la locuință, dar și la celelalte case din vecintătate. Pompierii s-au luptat ore în șir cu flăcările imense.

La fața locului au ajuns patru autospeciale de stingere cu apă și spumă și un buldoexcavator, iar pentru acordarea primului ajutor calificat a fost alocat un echipaj SMURD.

Din fericire, în urma evenimentului nu au existat victime.

Incendiul a distrus anexă de aproximativ 80 mp în care se aflau lemne de foc.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost utilizarea focului deschis”, transmite ISU Argeș.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

VESTE ȘOC! A murit chestorul Dan Fătuloiu

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: