Cinci tineri din Pitești și Curtea de Argeș depistați de jandarmi cu substanțe interzise!

de | 10.10.2022 09:15 | Știri, Curtea de Argeș, Eveniment, Județean, Pitești

Jandarmii argeșeni au constatat în acest weekend,  pe timpul desfășurării misiunilor specifice. cinci fapte de natură penală și 15 de natură contravențională

Cinci tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 26 de ani, din Pitești și Curtea de Argeș au fost depistați de către jandarmii argeșeni având asupra lor fragmente vegetale uscate, susceptibile a avea efect psihoactiv, interzise de legislația în vigoare.

Pe numele celor cinci tineri, jandarmii au întocmit actele necesare începerii cercetărilor, privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

 

jandarmi arges

 

De menționat faptul că actele întocmite, împreună cu substanțele ridicate în vederea confiscării vor fi predate Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate Pitești, pentru continuarea cercetărilor.

Totodată, jandarmii argeșeni au confiscată cantitatea de 2,8 mc lemn foc molid de pe raza comunei Corbi și au aplicat un număr de 15 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.600 lei,

Jandarmii argeșeni au aplicat un număr de 15 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.600 lei, pentru încălcări ale prevederilor Legii 61/1991 Rep., pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, dar și pentru încălcări ale prevederilor Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, fiind confiscată cantitatea de 2,8 mc lemn foc molid, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții IJJ Argeș.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole