Accident cumplit în Turcia! 15 oameni au murit și 22 au fost răniți!

de | 20.08.2022 17:55 | Știri, Eveniment, Național

Un accident cumplit a avut loc în sud-estul Turciei, acolo unde un autobuz, o ambulanță și o mașină de pompieri au fost lovite de un alt autobuz

În total, 15 dintre cetățenii noștri au murit și 22 au fost răniți într-un accident în care au fost implicate un autobuz și o ambulanță, între Gaziantep și Nizip”, a precizat sâmbătă Davut Gul, guvernatorul provinciei Gaziantep, conform AFP.

 

accident Turcia

Din informațiile furnizate de agenția de presă DHA aflăm că un camion de pompieri, o ambulanță și un autobuz care transporta jurnaliști au fost loviți de un alt autobuz cu pasageri.

În imagini se poate observa partea din spate a unei ambulanțe care a fost smulsă iar în jurul ei.sunt împrăștiate resturi metalice.

 

accident Turcia

Printre victime se numără și jurnaliști.

Trei pompieri, doi lucrători de urgență și doi jurnaliști figurează printre morți”, a mai adăugat guvernatorul din Gaziantep.

Foto: news.ro

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O nouă medalie de aur! Românul Cătălin Chirilă , campion european la canoe simplu

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: