Dosar penal după accidentul îngrozitor de la fabrica Yildiz din Oarja!

de | 08.06.2022 08:08 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean

Un accident de muncă a avut loc, în noaptea de marți spre miercuri, la o firmă din Oarja, acolo unde un angajat a fost rănit.

Este vorba despre un bărbat de 35 de ani care a fost prins din zona toracelui de o bandă, în timp ce era la locul de muncă.

Bărbatul a fost găsit extras de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă, potrivit ISU Argeș. Cel mai probabil, el a fost extras de către colegi.

În momentul în care a fost preluat de paramedici, omul era în stare de semiconștiență (răspundea la stimuli) și avea mai multe traumatisme.

După monitorizarea și acordarea îngrijirilor medicale, victima a fost transportată la spital”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

Fabrica în care s-a produs accidentul de muncă este cea a turcilor de la Yildiz Entegre România. În urma tragediei care a avut loc noaptea trecută, inspectorii ITM au declanșat deja o anchetă privind acest episod extrem de grav. De asemenea, Poliția a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

frabica2 - Dosar penal după accidentul îngrozitor de la fabrica Yildiz din Oarja!

Foto credit: zf.ro

Starea bărbatului de 35 de ani este critică, pronosticul medicilor fiind rezervat.

Bărbatul a fost internat la secția de Terapie Intensivă, iar în această dimineață este supus unor intervenții chirurgicale.

Foto credit. profit.ro

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Tragedie la Merișani! Fetița de 12 ani moartă după ce a căzut din căruță!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | ITM | Oarja | SMURD