Accident în Bascov! Beat, un șofer de 67 de ani s-a răsturnat cu mașina

de | 11.10.2023 08:10 | Județean, Eveniment, Importante

Un accident rutier a avut loc, în această dimineața, pe D.N. 7C, în localitatea Bascov.

Potrivit primelor informații, un bărbat de 67 de ani, din Băiculești, care conducea un autoturism pe D.N. 7C, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat cu autoturismul.

La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. De asemenea, la locul accidentului s-au deplasat și polițiștii pentru a efectua cercetări.

Potrivit ISU Argeș, în momentul incidentului, în autoturism se aflau două persoane. Din fericire, evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

Ajunși la fața locului, paramedicii SMURD au acordat primul ajutor celor două persoane, care în urma monitorizării au refuzat transportul la spital.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost dus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

La locul accidentului, salvatorii argeșeni au asigurat măsurile specifice pentru prevenirea incendiului.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tineri prinşi de jandarmi într-un parc, cu substanţe interzise, în Râmnicu Vâlcea!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov

Ultimele articole