Accident în Drăganu! Un cap tractor a ieșit de pe drum!

de | 22.01.2024 13:36 | Știri, Eveniment, Importante

Update

Este vorba despre un cap tractor cu remorcă, care s-a răsturnat și a afectat un stâlp din lemn și un gard.

La fața locului, pompierii asigură măsurile specifice de prevenire ale incendiilor, întrucât sunt scurgeri de motorină din rezervor.

De asemenea, paramedicii SMURD au monitorizat un bărbat în vârstă de 43 de ani, care prezenta răni în zona capului și nu a avut nevoie de transport la spital.

 

Polițiștii din Argeș au fost sesizați, la data de 22 ianuarie, în jurul orei 13:30, prin 112, cu privire la faptul că, pe DN 7, în localitatea Drăganu, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș care au constatat faptul că, un bărbat de 42 de ani, din Oradea, județul Bihor, care conducea o autoutilitară pe D.N. 7, din direcția Pitești către Râmnicu Vâlcea, în localitatea Drăganu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit un stâlp de telefonie și gardul unui imobil și s-a răsturnat pe partea dreaptă, în șanț. Din fericire, evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conform art. 336 din Codul Penal, iar cercetările continuă.”, transmite IPJ Argeș.

Informații inițiale

Un accident rutier s-a produs, în urmă cu doar câteva momente, în comuna Drăganu.

Din primele informații transmise de reprezentanții ISU Argeș, un cap tractor a părăsit șoseaua .

La fața locului se deplasează pompierii cu două autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Știre în curs de actualizare.

Sursa foto Digi24/ Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident rutier cu două mașini în Pitești! O victimă implicată!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole