Senatorul Dănuț Bica: „36 de licee din Argeș vor avea un Smart Lab”

de | 22.01.2024 13:42 | Județean, Politic

Un număr de 36 de licee din Argeș vor avea un Smart Lab, după vizita ministrei educației, Ligia Deca, transmite senatorul Dănuț Bica.

Acesta mai precizează faptul că Un Smart Lab este un laborator de învățare modern, echipat cu tehnologii avansate și resurse interactive.
Acest laborator oferă elevilor oportunitatea de a experimenta și înțelege concepte științifice, tehnologice, de inginerie și matematice (STEM) într-un mod practic.
Smart Lab-ul promovează învățarea interactivă și dezvoltarea abilităților practice esențiale pentru viitor, cu ajutorul echipamentelor  precum dispozitive de simulări virtuale, instrumente digitale și materiale experimentale.
Danut Bica
Elevii pot lucra la proiecte inovatoare și pot explora domenii precum robotica, programarea, biotehnologia și multe altele.
Smart Lab-ul transformă procesul educațional, oferind elevilor o pregătire mai cuprinzătoare și adaptată la cerințele societății digitale actuale”, mai adaugă senatorul Dănuț Bica pe pagina de socializare. 

Citiți, de asemenea, peanchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dănuț Bica

Ultimele articole