Accident grav pe DN 14! Un tânăr de 29 de ani şi un copil de 8 luni au murit

de | 31.01.2024 09:14 | Național, Eveniment

Un grav accident rutier a avut loc, azi-noapte, pe DN 14,  la ieşirea din Copşa Mică. Din păcate, în urma accidentului, un tânăr de 29 de ani, șoferul autoturismului, dar și un bebeluș de numai 8 luni și-au pierdut viața. De asemenea, o tânără de 17 ani, pasageră în autoturism, a fost grav rănită.

Potrivit turnulsfatului.ro, tânărul de 29 de ani, din Șeica Mare, a pierdut controlul asupra volanului, a lovit un cap de pod, iar în urma impactului autoturismul s-a răsturnat.

Accidentul s-a produs în jurul orei 3,00, iar la faţa locului au fost mobilizate trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere şi două ambulanţe SAJ.

La data de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 03.00, poliţiştii rutieri au intervenit la un accident deosebit de grav, produs pe DN 14, la ieşirea din Copşa Mică spre Mediaş. Din cauze care urmează a se stabili, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Şeica Mare, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaş, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a lovit un cap de pod de pe partea stângă a sensului de mers şi s-a răsturnat”, transmite IPJ Sibiu

Ajunşi la faţa locului, salvatorii au găsit două dintre cele trei victime – bebeluşul şi tânăra – încarcerate, iar o a treia, bărbatul, proiectată în afara autoturismului.

S-a intervenit pentru extragerea tinerei în vârstă de 17 ani şi a bebeluşului în vârstă de opt luni. Bebeluşul era în stop cardio-respirator, astfel s-au aplicat manevre de resuscitare.

Din nefericire, micuţul nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decedat. Tânăra de 17 ani a fost extrasă din maşină conştientă, aceasta având multiple traumatisme.

A fost transportată la CPU a spitalului de pediatrie din Sibiu. Bărbatul în vârstă de 29 de ani, proiectat în afara maşinii, se afla şi el în stop cardio respirator. În urma manevrelor de resuscitare, acesta nu a răspuns, fiind declarat decedat”, precizează reprezentanţii ISU Sibiu.

În cauză, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă.

Foto: IPJ Sibiu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Final de carieră pentru 11 pompieri argeșeni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN 14 | Sibiu