Clinica de medicină dentară DR TEO – TOMOGRAFIA COMPUTERIZATĂ DENTARĂ

de | 31.01.2024 09:15 | Din ediția tipărită, Lifestyle, Pitești

  • Clinica de medicină dentară DR TEO – Zâmbim oricând împreună

sigla dr Teo

Este o investigație medicală imagistică de ultimă generație, non-invazivă, care se realizează în câteva secunde și cu un nivel minim de radiații, oferind imagini detaliate ale oaselor maxilar și mandibular.

Informațiile obținute utilizând tomografia computerizată sunt tridimensionale și ajută medicul specialist în punerea unor diagnostice corecte sau stabilirea unui plan optim de tratament.

Cu ajutorul CT-ului dentar pot fi depistate: tumori, infecții din sfera buco-maxilo-facială, se pot face măsurători precise ale suprafețelor osoase, pot fi apreciate densitatea osoasă și volumul osos, pot fi evidenșiate fracturile radiculare.

Domeniile de aplicabilitate ale CT-ului dentar sunt: implantologie, parodontologie, endodonție, ortodonție, chirurgie.

Avantajele CT-ului dentar: confortul pacientului, timpul redus de execuție, acuratețea imaginilor obținute, măsurători foarte precise și informații detaliate despre structura dentară și a canalelor radiculare, starea parodonțiului, localizarea precisă a canalului mandibular și a sinusurilor maxilare.

Practic, computerul tomograf este indispensabil în implantologie!

Dr. Teo

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Clinica de medicină dentară DR TEO – Ce este coroana dentară și când este necesară?

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: clinica Dr. Teo

Ultimele articole