Un procuror argeşean pleacă la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti

de | 31.01.2024 09:30 | Din ediția tipărită, Eveniment, Lifestyle

Justiţia argeşeană pierde unul dintre magistraţii care în ultimii ani au evoluat constant în carieră. Procurorul Cătălin-George Bărbuceanu, de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, şi-a cerut transferul la Bucureşti, cererea sa fiind aprobată în şedinţa Secţiei pentru procurori din cadrul CSM care a avut loc săptămâna trecută. Astfel, începând cu data de 1 martie, magistratul argeşean va fi transferat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, unitate la care de altfel anul trecut a lucrat jumătate de an prin delegare.

Cătălin-George Bărbuceanu şi-a început cariera la Parchetul Găeşti, unde a lucrat ca procuror stagiar, iar în urmă cu 11 ani, ca urmare a promovării examenului de capacitate, a fost numit în funcţie la Parchetul de pe lângă Curtea de Argeş, prin decret semnat de preşedintele Traian Băsescu în februarie 2013. A promovat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş şi, apoi, la cel de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, iar în ianuarie 2020 a fost delegat la DIICOT Piteşti, unitate cu care a colaborat vreme de doi ani şi jumătate.

În aceeaşi şedinţă a fost aprobat şi transferul procuroarei Simona Ţucă de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş la cel de pe lângă Curtea de Apel Piteşti.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Fostul preşedinte al Curţii de Apel – judecătorul Marius Săndulescu se pensionează!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: