Fostul preşedinte al Curţii de Apel – judecătorul Marius Săndulescu se pensionează!

de | 17.01.2024 10:54 | Știri

Începutul de an vine cu un nou val de pensionări în justiţie.

În prima şedinţă a Secţiei pentru judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, care a avut loc la începutul săptămânii trecute, a fost pusă în discuţie şi cererea depusă de fostul preşedinte şi vicepreşedinte al Curţii de Apel Piteşti, Marius-Gabriel Săndulescu. Cu unanimitate de voturi, membrii CSM au hotărât înaintarea către președintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 15 februarie, a magistratului Marius-Gabriel Săndulescu, magistrat la Curtea de Apel Piteşti.

Marius-Gabriel Săndulescu este judecător din anul 1998, atunci când şi-a început cariera la Judecătoria Slatina. La Curtea de Apel Piteşti lucrează din 2006, cinci ani mai târziu devenind preşedinte al Secţiei penale, iar în 2014 intrând în structurile de conducere ale acestei instanţe. În 2015, a fost numit vicepreşedinte al Curţii, iar în ianuarie 2016 a preluat, prin concurs, conducerea instanţei, pe care a asigurat-o vreme de două mandate.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Judecătoarea argeşeană Denisa Stănişor este noua şefă a CSM

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CSM | Curtea de Apel Pitești | Marius Gabriel Săndulescu