Concert jazz&pop, la Filarmonica Pitești

de | 17.01.2024 10:35 | Pitești, Lifestyle

Vineri, 19 ianuarie, de la ora 18.00, Filarmonica Pitești organizează la Centrul Multifuncțional, concertul jazz&pop susținut de Trio Jazz&Pop Pitești . Este vorba despre pianistul Victor Buștean, chitaristul Alexandru Iordache și percuționistul Gabriel Barani. Alături de ei va urca pe scenă și solista Sorina Georgiana Rotaru.

Trio Jazz&Pop la Filarmonica Pitești

Programul conține: Just a Gigolo, Dream a little dream of me, Don’t get around much anymore, Só Danço Samba, It don’t mean a thing if you ain’t got that swing, LOVE, Agua de beber, My one and only love, Puttin on The Ritz, What a wonderful world, I got rhythm și My shining hour.

Sorina Georgiana Rotaru - Concert jazz&pop, la Filarmonica Pitești

„Sorina Georgiana Rotaru este din Craiova, a absolvit Universitatea Naţională de Arte  Bucureşti, are un master în compoziţie jazz la Universitatea Națională de Muzică din București. Vocalistă de jazz a lansat în 2022 cel dintâi album „Open Your Wings”. O selecție de nouă piese reprezentative pentru jazz, pe care interpreta adoră să le cânte, scrise de compozitori precum Cole Porter sau George Gershwin și rearanjate de muzicienii cu care a colaborat, respectiv Alexandru Olteanu, Andrea Caruso, Iulian Nicolau. Traseul profesional al Sorinei Georgiana Rotaru a însemnat mult studiu, repetiții și ore de canto”.

Despre Sorina Georgiana Radu presa de specialitate scrie că „are șansa de a se înscrie pe axa legendară a jazzului autohton generată de Aura Urziceanu, continuată de Anca Parghel și cu un prezent vivace azi, al Luizei Zan sau al Nadiei Trohin”.

Pitești Filarmonica

Cei interesați pot achiziționa bilete de la casieria instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind 40 de lei sau 30 de lei, în funcție de categoria locului.

De precizat că elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente.

Coordonatorul proiectului este Mădălin Sandu, concertmaestrul Filarmonicii Pitești.

 

Foto: Filarmonica Pitești

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Derby baschetbalistic la Pitești Arena! FC Argeș vs. CSM Târgu-Mureș

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Filarmonica Pitești

Ultimele articole