Argeș: Beat la volan, s-a răsturnat cu mașina

de | 09.07.2023 15:21 | Știri, Eveniment, Județean

Un accident grav a avut loc azi noapte în județul nostru, pe raza localității Negrași, în urma căruia două persoane au ajuns la spital.

Un tânăr de 22 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DJ 659, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un cap de pod.

La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Bradu și Punctul de Lucru Rociu, dar și  polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești.

381e1020 39a5 4540 85de 23d12dfaef1e - Argeș: Beat la volan, s-a răsturnat cu mașina

Din păcate, în urma impactului, doi bărbați au fost răniți. Ei au fost preluați și transportați la spital de către un echipaj SMURD și un echipaj SAJ.

Paramedicii SMURD au acordat primul ajutor calificat uneia dintre victime, în vârstă de 22 de ani, care prezenta o fractură deschisă la un deget de la mâna dreaptă, o plagă în zona abdomenului și un traumatism în zona feței.”, transmite ISU Argeș

Cea de-a doua victimă este un bărbat de 23 de ani, din Pitești, pasager în autoturism.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar la locul solicitării, pompierii argeșeni au asigurat măsurile specifice de prevenire ale incendiilor.

52031862 06d7 4056 b598 3dc704e4ccf2 - Argeș: Beat la volan, s-a răsturnat cu mașina

sursă foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Închisoare garantată pentru șoferii iresponsabili! Legea a fost promulgată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: