Câmpulung: Șofer de 61 de ani, pericol public pe șosele!

de | 09.07.2023 16:24 | Știri, Eveniment, Județean

În ultimele 48 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au continuat  acțiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, prin depistarea conducătorilor de autovehicule ce conduc aflându-se sub influența băuturilor alcoolice/substanțelor psihoactive, precum și pentru depistarea conducătorilor de autovehicule ce încalcă regimul legal de viteză.

Iar în urma controalelor, ei au aplicat peste 650 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 100.000 de lei.

De asemenea, au reținut 51 de permise de conducere și au retras 19 certificate de înmatriculare.

Astfel, în timpul acțiunilor, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au depistat un bărbat de 61 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism, pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

El a fost oprit pentru un control de rutină, iar în urma testării cu aparatul etilotest, polițiștii au constatat că bărbatul consumase alcool.

Șoferul a fost dus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române a rezultat că acesta avea dreptul de a conduce suspendat.

Pentru inconștiența de care a dat dovadă, bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Fără permis a condus și un bărbat de 49 de ani, din comuna Boteni. El a fost depistat, în cursul zilei de ieri, 8 iulie, în timp ce conducea un moped, pe DN 73D, în localitatea Hârtiești.

Pentru fapta sa, bărbatul s-a ales cu dosar penal.

foto descriptiv abcnewsromania.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: Beat la volan, s-a răsturnat cu mașina

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung

Ultimele articole