Vacanța de vară la țară. Tabără de croșetat la Muzeul Golești!

de | 09.07.2023 17:35 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești, Rural, Ștefănești

Muzeul Golești a pregătit o vară plină de activități pentru cei mai mici argeșeni. Astfel, în perioada iulie-august 2023, Muzeul Golești  desfășoră programul ”Vacanța de vară la țară”. De luni, 10 iulie începe tabăra ”Să croșetăm împreună!”.

”Croșetatul, o îndeletnicire ce a apărut prin anul 1500 î.Hr din necesitate, s-a trasformat treptat în artă și se spune că ar fi o metodă excelentă de relaxare a minții, similară meditației. În Europa, prima carte de croșetat a apărut în 1846, fiind scrisă de Eleonore Riego, supranumită „Mama croșetatului modern”, influiențând moda din Era Victoriană.

Muzeul Golești va invită , în perioada 10 -14 iulie la tabăra de vară „Să croșetăm împreună!””, scriu cei de la Muzeul Golești pe pagina de Facebook.

Cât costă

Seria activităților pregătite de cei de la Muzeul Golești mai cuprinde ateliere de creație, tabără de șah, atelier de confecționare păpuși ori pentru micii bucătari, ete.  Înscrierea la ateliere se face la secretariatul muzeului, la numărul de telefon 0248266364.
Program înscrieri: luni-joi: 9.00-15.30; vineri: 9.00-13.30.

  • Se pot înscrie copii de vârstă școlară (minim 5 ani împliniți).

Taxele pentru participare:

  • 5 lei/zi – bilet de intrare la muzeu + 5 lei/zi – bilet atelier de creație
    Total: 10 lei/zi/copil

Programul: 8.30-16.00. Copiii sunt așteptați între orele 8.30 și 10.00 pentru începerea activităților.
Pe lângă ateliere de creație se vor desfășura și alte activități: vizite ale diferitelor obiective din muzeu; jocuri interactive; jocuri de motricitate. Copiii pot veni cu diferite jucării pentru aer liber: minge; set badminton; coardă de sărit etc.

Sursă foto: Facebook Muzeul Golești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Noi vouchere pentru elevi. Când le vor primi și care este suma acordată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Muzeul Golești

Ultimele articole