(VIDEO) Accident grav cu 4 victime în Argeș! O mașină a intrat într-un cap de pod!

de | 25.05.2023 20:10 | Știri, Eveniment, Județean

Update

La locul evenimentului au intervenit: un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, o autospecială transport victime multiple, o autospecială de stingere cu apă și spumă și două echipaje SAJ.

Până în aceste momente au fost identificate patru victime, toate fiind conștiente, cooperante, preluate de echipajele medicale.

Echipajele SAJ vor transporta la spital două victime cu vârstele aproximative de 45 și 53 de ani.
Autospeciala de transport victime multiple (ATPVM) va transporta la spital două victime. Este vorba despre un minor în vârstă de aproximativ cinci ani, care prezintă suspiciune de fractură la membrul superior drept și o persoană de sex masculin, în vârstă de circa 60 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral.

În momentul ajungerii forțelor de intervenție la locul solicitării, acestea au identificat o persoană încarcerată, pentru care a fost necesară efectuarea manevrelor de descarcerare.“, transmite ISU Argeș.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că o femeie de 27 de ani, din Albeștii de Argeș, care conducea un autoturism pe DN 7C, pe raza localității de domiciliu, din direcția Albeștii de Argeș spre Arefu, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a ieșit în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu un cap de pod.

În urma evenimentului rutier, toți ocupanții autovehiculului
au fost transportați la spital pentru investigații medicale, respectiv conducătoarea auto, precum și pasagerul dreapta față, bărbat de 45 de ani, din Corbeni, precum și pasagerii spate: bărbat de 60 de ani, femeie de 53 de ani, ambii din Corbeni, precum și două minore de 4 și de 2 ani. În urma investigațiilor medicale a rezultat că minora de 2 ani nu a suferit leziuni.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.“, transmite IPJ Argeș.

Știre inițială

Un accident rutier, în care a fost implicat o singură mașină, a avut loc, în urmă cu doar câteva momente, în comuna Albești de Argeș.

Din primele informații transmise de ISU Argeș, un autoturism a intrat într-un cap de pod.

La fața locului se deplasează, în regim de urgență,pompierii cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj de terapie intensivă mobilă.

De asemenea, la fața locului este prezent și un echipaj al SAJ și polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un tânăr piteștean a rămas fără 580 de lei, după ce a șicanat alți șoferi în trafic!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole