Piteștiul meu curat! Campania de curățenie în orașul nostru continuă

de | 25.05.2023 19:53 | Administrație, Lifestyle, Pitești, Știri

Voluntarii de la universitățile din Pitești, de la Asociația ”Azi elevi, mâine lideri!”, de la Primăria Pitești și de la alte servicii publice sau societăți subordonate administrației locale vor participa la cea de-a doua acțiune de ecologizare organizată sâmbătă, 27 mai 2023, în cadrul proiectului ”Voluntar în orașul tău: Piteștiul meu curat!”.

Acțiunea se va desfășura în intervalul orar 09:00 – 12:00, în zonele: podul de peste Râul Doamnei, podul de peste râul Argeș, strada Argeșului și zona cuprinsă între strada Digului și Autostrada București – Pitești. Participanții vor avea la dispoziție mănuși de protecție și materialele necesare pentru colectarea deșeurilor, vor primi veste personalizate cu logo-ul proiectului, apă și o gustare. Proiectul face parte din campania ”Curățăm România” și este finanțat de Administratia Fondului pentru Mediu. ”Fii și tu voluntar în orașul tău! Participă la acțiune și hai să #curățămPiteștiul!”, transmite administrația locală în informarea publicată. Găsiți aici clipul de promovare realizat de Asociația ”Azi elevi, mâine lideri!”.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Primarul Piteștiului: ”Strada Egalității intră în reabilitare!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești