(VIDEO) Cinci argeșeni au murit pe A1!

de | 19.09.2023 19:29 | Județean, Eveniment, Importante

Grav accident rutier astăzi pe Autostrada A1 București Pitești, pe sensul către capitală. Un tir a intrat într-un microbuz și l-a strivit efectiv între el și alt tir din față. Și altă mașină a fost implicată în accident. Cinci oameni au murit iar alți trei au ajuns la spital.

Accidentul a avut loc la kilometrul 17 al autostrăzii A1, pe sensul către capitală. El a fost surprins de o cameră de bord a unei masini.

Accidentul a fost atât de violent încât nimeni nu și-a dat seama ce mașină a fost strivită între cele două tiruri. Abia după patru ore pompierii au văzut că în mașină sunt cinci oameni morți și nu doi cat s-a anunțat inițial. Aceștia lucrau la o firmă din Pitești și mergeau la București cu un microbuz pentru a începe construcția unui proiect. Pasagerii aveau vârste cuprinse între 35 și 48 de ani. Șoferul este din localitatea Băbana din Argeș și urma să se căsătorească anul care vine.

Din cauza accidentului sensul către capitală de la Pitești a fost blocat toată ziua. În afara celor cinci morți, șoferul camionului care a intrat în microbuz precum și ocupanții altei mașini care a fost și ea lovita au ajuns la spital cu ambulantele și cu un elicopter. Dinamica accidentului este încă în curs de stabilire deoarece sunt mai multe variante ale producerii accidentului. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și pentru vătămare corporală din culpă.

Update

Un accident deosebit de grav a avut loc în această dimineață, pe  autostrada A1, accident în care au fost implicate două TIR-uri și două autoturisme.

Una dintre mașini, a fost efectiv zdrobită între cele două autocamioane.

Această tragedie s-a produs pe sensul Pitești – București, la kilometrul 17, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov.

Mai multe persoane au rămas încarcerate, iar operațiunea de extragere a fost foarte complexă și a durat extrem de mult timp, fiind solicitat inclusiv un elicopter SMURD.

Potrivit informațiilor disponibile la această oră, cinci persoane au murit (șoferul și patru pasageri), iar alte două au fost rănite.

Toți cei cinci morți sunt din Argeș și se aflau într-un microbuz care a fost efectiv strivit între cele două TIR-uri. Vârstele victimelor sunt cuprinse între 35 si 48 de ani.

masina strivita 2 tir uri autostrada a1 ciorogarla au murit 858813 - (VIDEO) Cinci argeșeni au murit pe A1!

6e81b067 b515 4f1e 94d3 797a7c2ab7f4 - (VIDEO) Cinci argeșeni au murit pe A1!

Conform reprezentanților ISU, este vorba despre un autovehicul care avea cel mai probabil de 8+1 locuri.

În mașină se aflau muncitori ai unei firme de construcții din Pitești, care mergeau la o lucrare la Băneasa, la Școala de Zbor, fiind angrenați în construcția unui simulator.

Firma care astăzi este zguduită de această cumplită tragedie este Omniconstruct GIC-Bascov, societate parte a Grupului Industrial de Componente, condusă de omul de afaceri Silviu Badea.

Reprezentanții companiei au fost anunțați de către oamenii legii despre tragedia în urma căreia cinci angajați și-au pierdut viața și sunt în stare de șoc, neavând mai multe detalii despre modul în care s-a întâmplat cumplitul accident.

Între cele două TIR-uri este un vehicul, deformat în mare măsură. Nu se poate determina numărul de persoane aflat în interior”, au transmis, inițial, reprezentanţii ISU care au lucrat din greu pentru descarcerare.

În ceea ce privește cel de-al doilea autoturism implicat, și șoferul acestuia a rămas încarcerat. După scoaterea lui dintre fiarele contorsionate, a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca.

Cumplitul accident a fost surprins de camera de bord a unei alte mașini, așa cum se vede din filmulețul următor publicat pe pagina Info Camioane:

Vă reamintim că acest accident grav a avut loc, în această dimineață, pe Autostrada A1 pe sensul Pitești – București, la kilometrul 17, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov.

Traficul a fost blocat pentru mai multe ore, circulația fiind deviată pe sensul către Capitală de la kilometrul 23, către Bolintin Deal.

page - (VIDEO) Cinci argeșeni au murit pe A1!

Sursa foto: Facebook/ Info Trafic A1 Bucuresti Pitesti/   Video – Facebook Info Camioane

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbatul de 53 de ani, dat dispărut dintr-un centru de îngrijire din Pitești, a fost găsit

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1

Ultimele articole