Accident grav, cu şase maşini, pe A1 la ieșirea spre Cisnădie. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie

de | 10.11.2023 19:16 | Național, Eveniment

Un grav accident rutier a avut loc, în această seară, pe A1, la ieşirea spre Cisnădie. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

Două persoane au rămas încarcerate.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 238, în localitatea Cisnădie din județul Sibiu, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate șase autovehicule.

Din primele informații în accident sunt implicate 6 autovehicule și 7 persoane adulte toate conștiente și un sugar de 6 luni. Două persoane sunt încarcerate, conștiente. Se lucrează pentru descarcerarea lor. A fost activat planul roșu de intervenție începând cu ora 17:50”, a transmis ISU Sibiu.

Având în vedere numărul de persoane implicate, la nivelul județului Sibiu a fost activat Planul Roșu de Intervenţie. La fața locului a fost trimisă o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple și trei ambulanțe SAJ.

Din păcate, în urma impactului, două persoane au rămas încarcerate.

Potrivit antena3.ro, toți cei 7 adulți și sugarul de 6 luni, care au fost implicați în accident, au fost evaluați de echipajele medicale la fața locului.

În urma îngrijirilor medicale primite la locul cu pricina, patru dintre adulți au refuzat transportul la spital.

Prin urmare, doar trei adulți și bebelușul de 6 luni au fost duși la spital.

Se pare că accidentul s-a produs în lanț, deocamdată nefiind stabilite cauzele care au dus la evenimentul rutier.

Potrivit Centrului InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, circulația vehiculelor este restricționată pe prima bandă și pe cea de urgență ale sensului de mers de la Sibiu către Râmnicu Vâlcea, astfel că se circulă doar pe banda a doua.

sursă  foto antena3.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un copil de 14 ani a furat maşina părinţilor şi a făcut accident

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Sibiu