anchetaonline.ro

(VIDEO) Accident cu cinci răniți în Argeș! Bărbatul cu mâna amputată transportat la elicopterul SMURD

de | 22.10.2022 13:14 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Un accident rutier grav a avut loc între două autoturisme pe DN65, în localitatea Lunca Corbului, în zona restaurantului Stejarul.

Două autoturisme implicate și șase persoane sunt evaluate de către echipajele medicale. anunță reprezentanții ISU Argeș.

accident arges

Au intervenit la fața locului pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de stins incendii, o autospecială de descarcerare și două echipaje SMURD, alături de un echipaj SAJ.

De asemenea polițiștii Serviciului Rutier Argeș sunt la locul accidentului pentru cercetări.

 

 

INFORMAȚII NOI, ora 13:30

Pentru una dintre victime a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a o extrage din autoturism, victima prezentând și amputație la un membru.

Polițiștii Serviciului Rutier au procedat la efectuarea cât mai rapidă a cercetării locului faptei, pentru stabilirea împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, și reluarea traficului rutier.

Menționăm faptul că traficul este blocat pe perioada efectuării măsurătorilor.

 

accident Arges

 

UPDATE, ora 14:10

Un bărbat de aproximativ 36 de ani  a suferit amputație la membrul superior drept.

În fiecare dintre autoturisme se aflau câte trei persoane, iar printre acestea și un băiat în vârstă de șase ani, care a suferit leziuni ușoare.

Dintre cele șase persoane, patru adulți și minorul sunt transportați la unitățile spitalicești pentru îngrijiri și investigații medicale.

 

accident Arges

 

UPDATE, ora 14:20

Reprezentanții IPJ Argeș au anunțat faptul că traficul a fost reluat.

 

accident Argeș

 

UPDATE, ora 14:43

Reprezentanții ISU Argeș precizează faptul că în urma accidentului un bărbat cu vârsta de aproximativ 36 de ani a suferit amputarea membrului superior drept, un alt bărbat cu vârsta de 49 de ani prezenta politraumatisme și o femei cu vârsta de 20 de ani a suferit atac de panică. Victimele acestea au fost transportate la spital de către echipajele SMURD.

Echipajele SAJ au preluat și transportat la spital un băiat de aproximativ 6 ani cu leziuni ușoare și o femeie cu politraumatisme.

A șasea persoană, o femeie, a fost monitorizată la locul incidentului.

 

UPDATE, ora 15:55

Bărbatul cu amputație la membrul superior are 38 de ani și va fi transportat de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă la elicopterul SMURD.

Din ultimele informații aflăm că acesta va fi transferat la spitalul Floreasca din capitală.

Foto/Video: ISU Argeș

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU Argeș