Primarul Gheorghe Stancu reconfirmat în funcția de președinte a PSD Bascov 

de | 22.10.2022 14:14 | Știri, Județean, Politic

Astăzi, 22 octombrie a avut loc Conferința de Alegeri a PSD Bascov.

Peste 200 de membri prezenți la Conferință și-au ales conducerea pentru următorii patru ani.

PSD Bascov

 

Primarul Gheorghe Stancu a fost reconfirmat în funcția de președinte.

Din Biroul Politic Local mai fac parte trei vicepreședinți – Denisa Panțeru, Gheorghe Soare și Alexandru Constantinescu, un secretar executiv – Octavian Dumitrescu, opt membri și un trezorier.

 

PSD Bascov

 

La alegerile de la Bascov a participat și o echipă puternică a PSD Argeș condusă de către Ion Mînzînă – președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș: deputații Simona Bucura Oprescu – secretar executiv al PSD Argeș, Nicolae Georgescu și Remus Mihalcea, vicepreședinții CJ Argeș Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru BUGHIU, primarii Constantin Panțurescu de la Curtea de Argeș și Nicolae Velcea de la Ștefănești, consilierii județeni Bogdan Bălan și Monalisa Ioniță, precum și Ghiorghe Vătășescu, secretar tehnic.

 

PSD Bascov

 

Felicitări și mult succes în continuare primarului Gheorghe Stancu și echipei sale de la Bascov!” este mesajul transmis de reprezentanții PSD Argeș pe pagina de Facebook.

 

INFORMAȚII NOI

Totodată primarul comunei Albota, Ion Dumitru, a fost ales pentru un nou mandat de președinte al Organizației Locale a PSD cu votul a peste 230 de membri prezenți la Adunarea Generală.

Bascov si Albota

Au mai fost votați și vicepreședinții, secretarul executiv și membrii Biroului Politic Local: Nicolae Nedelea, Marian Silvi Popa, Alexandra Baibarac, Florin Dincă, Ionel Sandu, Gheorghe Barbu, Mariana Dumitru, Robert Soare, Florin Șerban, Ion Marin, Mihaela Mazilu și Ion Oprea.

Se confirmă, astfel, valoarea unei echipe condusă de către primarul Ion Dumitru care a perfomat și performează la Albota din punct de vedere politic și administrativ!

Bascov si Albota

La Albota au fost prezenți la acest eveniment Ion Mînzînă – președintele Consiliului Județean și al PSD #Argeș, deputații Simona Bucura Oprescu – secretar executiv al PSD Argeș – Nicolae Georgescu și Remus Mihalcea, senatorul Cristina Mariana Stocheci, vicepreședinții CJ Argeș Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru BUGHIU, consilierii județeni Nicoleta Nicolescu, Viorel Enache și Bogdan Bălan, precum și Ghiorghe Vătășescu și Toma Nicodim, – secretari tehnici.

Felicitări și succes în continuare primarului Ion Dumitru și echipei sale!” transmite PSD Argeș

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD Argeș